Om onze werkzaamheden ook op hoger gelegen delen te kunnen uitvoeren, zonder gebruik te maken van kranen, hoogwerkers of steigerwerken,  kunnen wij ook o.a. drones inzetten. Wij bezitten deze zelf maar hebben voor de uitvoering er voor gekozen om dit in samenwerking te doen met gecertiiceerde, ervaren en professionele vliegers. Deze gecertificeerde UAV / ‘Drone’ piloten en camera operators / DoP' s  zijn professionals en weten als geen ander wat er komt kijken bij een kwalitatieve maar vooral veilige luchtopname. Wij bekijken daarbij per opdracht wat de beste, meest (kosten)efficiënte en veilige oplossing is om uw verhaal te vertellen vanuit de lucht. Hierdoor heeft u als klant niet alleen een bedrijf dat het vliegwerk doet, maar de inspecties zelf ook.

Met behulp van drones (verschillende soorten met verschillende mogelijkheden) creëren wij luchtfoto's en video's in super hoge resolutie (4K en 5K), kunnen wij vanuit de lucht inspecties op de cm nauwkeurig uitvoeren. Live meekijken? Later bekijken in 4K? IR beelden? 3D MAPPING? Het kan allemaal. Klik hier voor de brochure over onze service drones.

Drones kunnen ook nadelen met zich meebrengen zoals het weer, veiligheid, no fly zones, enz.. Wilt u niet afhankelijk zijn van deze voorwaarden dan verwijzen wij u graag naar het door ons ontwikkelde unieke inspectiesysteem DIGI-S.com. Dit wordt veelal toegepast voor inspecties op hoogte. Vraag ons naar de mogelijkheden en maak nader kennis met dit economische, veilige en flexibele inspectiesysteem.

Drones